Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, χωρίς να χρειάζεται να γνωστοποιήσετε το λόγο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Προσοχή, οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 0128469 ή στο info@time4watch.gr
  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
  • Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του ρολογιού.
  • Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ ή δεν έχει γίνει κάποια άλλη εργασία.
  • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά, συσκευασία, απόδειξη και λοιπά χαρτιά του ρολογιού.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του προϊόντος.

Σας ενημερώνουμε ότι η time4watch.gr και Π&Γ Ξυπόλιτος ΟΕ. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι η time4watch.gr και Π&Γ Ξυπόλιτος ΟΕ. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία.  Σ’ αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής προς την time4watch επιβαρύνουν τους πελάτες μας και τα έξοδα αποστολής στην αντιπροσωπεία αλλά και προς τους πελάτες μας επιβαρύνουν το κατάστημα.